Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact
Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact
Erfrecht advocaat Jordan Deenen

Advocaat

mr. J. (Jordan) Deenen

"In 2022 vierde ik mijn tienjarig jubileum als advocaat. Die tien jaar heb ik bijna vol gemaakt in Heerenveen bij mijn eerste werkgever in de advocatuur. Per 1 juli 2022 heb ik mij ik als zelfstandig advocaat binnen het kantoor van Deenen & Van Dalen Familierecht gevestigd. Mijn specialisme is het personen- en familierecht. Vakbekwaamheid is voor mij vanzelfsprekend."
Meer over Jordan

Bevlogen & toegewijd

Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen (master straf- en privaatrecht) startte ik in 2012 in de advocatuur. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat met name het personen- en familierecht mij erg aantrok. Gaandeweg heb ik mij dan ook volledig op dit rechtsgebied toegelegd. Echtscheidingen, boedelscheidingen, zaken die zien op omgangsregelingen en alimentatiezaken, ik behandel ze graag. U vindt in mij een goed luisteraar. Door goed te luisteren begrijp ik waar klanten behoefte aan hebben. En zo kan ik dan daadkrachtig toewerken naar het uiteindelijke doel. De lijntjes met de klant hou ik graag zo kort mogelijk. Ik ben betrokken en zal er altijd alles aan doen om mijn klanten zoveel mogelijk te ontlasten.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin. Samen met mijn vrouw ga ik er graag op uit met onze drie kinderen. Zo gaan we graag naar het strand of proberen we nieuwe leuke plekken te ontdekken. Verder probeer ik regelmatig actief te zijn op het voetbalveld.


envelopephone-handsetcrossmenuchevron-rightarrow-up