Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact
Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact

Werkstudent

mevr. V. E. (Vera) van der Zwaag

"Eind maart 2023 ben ik bij Deenen & Van Dalen Familierecht gestart als juridisch ondersteuner. Op dit moment volg ik de opleiding hbo-recht in Leeuwarden. Tijdens mijn studie ben ik erg geïnteresseerd geraakt in het personen- en familierecht. Het heeft veel raakvlakken met mijn eerder afgeronde opleiding Social Work."
Meer over Vera

Een mooie aanvulling op mijn studie

Op mijn werkdag bij Deenen & Van Dalen onderzoek ik complexe vraagstukken en ondersteun ik de advocaten in diverse procedures. Daarnaast ondersteun ik Fridjof van Dalen in zijn rol als vereffenaar in de vereffeningsdossiers.

Vanaf september 2023 ben ik 5 maanden fulltime aanwezig op kantoor in verband met mijn stage. Gedurende deze 5 maanden loop ik mee met de advocaten, zit ik waar mogelijk bij besprekingen en ga ik mee naar zittingen. Ik kijk uit naar deze leerzame periode van praktijkervaring opdoen!

In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. Verschillende culturen en het ontdekken van nieuwe plekken hebben altijd mijn interesse gehad. Ik geniet ervan om nieuwe landen te bezoeken en word altijd geïnspireerd door de diversiteit die de wereld te bieden heeft.

Verder tennis ik graag in mijn vrije tijd en fitness ik regelmatig.


envelopephone-handsetcrossmenuchevron-rightarrow-up