Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact
Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact

Over ons

Deenen & Van Dalen Familierecht

Team Deenen en Van Dalen Familierecht

onze expertise

Deenen & Van Dalen Familierecht staat u graag bij op het gebied van:

onze mensen

In moeilijke tijden helpen wij u bij het nemen van de juiste beslissingen:

Advocaat

mr. F.P. (Fridjof) van Dalen

"Ik werk al bijna 30 jaar als advocaat. Een groot deel van deze periode werkte ik als sectiehoofd familierecht en erfrecht bij een gerenommeerd kantoor in Noord-Nederland. Mijn specialismen zijn familierecht en erfrecht. Vakkennis en vaardigheden zijn voor mij een vanzelfsprekendheid."
Meer over Fridjof >>
Familierecht advocaat Fridjof van Dalen

Advocaat

mr. J. (Jordan) Deenen

"In 2022 vierde ik mijn tienjarig jubileum als advocaat. Die tien jaar heb ik bijna vol gemaakt in Heerenveen bij mijn eerste werkgever in de advocatuur. Per 1 juli 2022 heb ik mij ik als zelfstandig advocaat binnen het kantoor van Deenen & Van Dalen Familierecht gevestigd. Mijn specialisme is het personen- en familierecht. Vakbekwaamheid is voor mij vanzelfsprekend."
Meer over Jordan >>
Erfrecht advocaat Jordan Deenen

Juridisch secretaresse

mevr. R. (Rike) Klazema

"Eind 2022 ben ik bij Deenen & Van Dalen Familierecht aan de slag gegaan als juridisch secretaresse. Ik voelde me al snel thuis in de prettige en ontspannen sfeer in het mooie, nieuwe kantoor aan de Heliconweg. Werken in dit kleine maar zeer gemotiveerde team past goed bij mij."
Meer over Rike >>
Rike Klazema

Secretaresse/debiteuren- en crediteurenbeheer

mevr. S.G. (Soraya) van der Beek

"Secretaresse, personeelszaken, facilitair of debiteuren, als er wat te regelen is los ik het links- of rechtsom wel op. Wel altijd op een faire manier. Ik voel mij daarom bij Deenen & Van Dalen Familierecht helemaal op mijn plek en regel wat er nodig is, van verbouwing, verhuizing en debiteurenbeheer tot ondersteuning bij het uitwerken van dictaat."
Meer over Soraya >>
Soraya van der Beek

Werkstudent

mevr. V. E. (Vera) van der Zwaag

"Eind maart 2023 ben ik bij Deenen & Van Dalen Familierecht gestart als juridisch ondersteuner. Op dit moment volg ik de opleiding hbo-recht in Leeuwarden. Tijdens mijn studie ben ik erg geïnteresseerd geraakt in het personen- en familierecht. Het heeft veel raakvlakken met mijn eerder afgeronde opleiding Social Work."
Meer over Vera >>

werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

01

U neemt telefonisch contact met ons op

02

Intakegesprek

03

Verdere verloop van de procedure

04

Lopende de procedure

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-rightarrow-up