Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact
Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact
Rike Klazema

Juridisch secretaresse

mevr. R. (Rike) Klazema

"Eind 2022 ben ik bij Deenen & Van Dalen Familierecht aan de slag gegaan als juridisch secretaresse. Ik voelde me al snel thuis in de prettige en ontspannen sfeer in het mooie, nieuwe kantoor aan de Heliconweg. Werken in dit kleine maar zeer gemotiveerde team past goed bij mij."
Meer over Rike

Aanspreekpunt voor onze cliënten

Er komt vaak veel af op iemand die de bijstand van een personen- en familierechtadvocaat inschakelt. Het raakt meestal het persoonlijke leven. Het eerste contact met cliënten loopt vaak via mij. Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als juridisch secretaresse in met name het personen en familierecht. In mijn rol als secretaresse kan ik daarom zowel in het eerste contact als in het verdere verloop cliënten goed informeren over de gang van zaken. In een periode waarin vaak van alles speelt zorg ik ervoor dat de bijstand aan onze cliënten zo helder en overzichtelijk mogelijk verloopt.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn favoriete personen, maar ook alleen met een boek op de bank en de kat op schoot. De weekenden zijn meestal gevuld met lekker koken en eten, bezoek aan theater, concert of bioscoop of kijken naar een leuke serie/film. Ik wandel graag en heb het geluk dat ik vanuit mijn huis zo de prachtige natuur inloop.


envelopephone-handsetcrossmenuchevron-rightarrow-up