Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact
Deenen & Van Dalen Familierecht logo
Contact
Soraya van der Beek

Secretaresse/debiteuren- en crediteurenbeheer

mevr. S.G. (Soraya) van der Beek

"Secretaresse, personeelszaken, facilitair of debiteuren, als er wat te regelen is los ik het links- of rechtsom wel op. Wel altijd op een faire manier. Ik voel mij daarom bij Deenen & Van Dalen Familierecht helemaal op mijn plek en regel wat er nodig is, van verbouwing, verhuizing en debiteurenbeheer tot ondersteuning bij het uitwerken van dictaat."
Meer over Soraya

Als er wat geregeld moet worden

In 1996 maakte ik min of meer toevallig kennis met de juridische wereld. Dat bleek een goede match en sindsdien ben ik bij zowel een van de grootste advocaten- en notarissenkantoren in het noorden als bij een wat kleiner notariskantoor werkzaam geweest, met name op het personele- en facilitaire vlak. Fridjof en José ken ik al vanaf het moment dat zij begonnen bij hetzelfde grote kantoor als waar ik werkzaam was. Toen Fridjof mij eind 2021 dan ook belde met de vraag of ik zijn team wilde komen versterken hoefde ik daar niet lang over na te denken. De samenwerking op het kantoor van Deenen & Van Dalen Familierecht past erg goed bij mijn manier van omgaan met je medemens. Ik heb mijn plekje gevonden!

foto die soraya bij haar tabblad wil

In mijn vrije tijd verdiep ik mij nog steeds graag in andere talen, met name in het Italiaans. Mijn favoriete vakantieland is dan ook Italië, en niet alleen voor de taal. Ik luister erg graag naar klassieke muziek en opera en houd van (klassieke) kunst en cultuur. Mijn ultieme favoriete componist: Giuseppe Verdi. Ooit bezocht ik met mijn vader zijn geboortehuis en de plaats waar hij groot geworden is, afgesloten door een bezoek aan de opera in Verona. Onvergetelijk! 


envelopephone-handsetcrossmenuchevron-rightarrow-up